Grup El Mirall de Blanes

Escena professional

-Sinopsi -

GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA, és el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret. Aquesta nova proposta que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor... ) es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reinvindicació d'un veritable respecte i igualtat entre gèneres i opcions sexuals. Amb aquest espectacle El Mirall es vol afegir també a la denúncia d'una part de la societat contra els poders polítics i judicials i contra alguns esteriotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportament violents i discriminatoris injustificables.

Garrí al forn amb compota de reineta és gruit d'un treball col.lectiu que ha arriba a bon port gràcies a la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (acto, ballarí, coreògraf, director...) Ell va ser l'encarregat de dur a terme un taller per introduir-nos en el cabaret i ha seguit guiant tot el procés amb molta professionalitat, estima i paciència.

Fitxa artística:

Autoria: El Mirall amb Roberto G. Alonso

Amb : Eva Ariza, Esther Bordallo, Bru Gallart, Oriol Gallart, Anna González, Mireia Micàs, Anna Noguer, Cristina Pérez, Xavier Puigdemont, Carme Rodríguez, Albert Torras.

Direcció : El Mirall

Assessorament i revisió de textos: Pep Alum

Vesuari, atrezzo i escenografia: Roberto G. Alonso i El Mirall

Llum i so: Carlos González, Hugo González i Kore Velasco

Model fotografia: Claudi Ribas Jr.

Fotòrgraf: Kevin López