Coorganitzada per l’AENTEG i el Tecnoateneu de Vilablareix, i comissariada per l’enginyer informàtic Marc Malagelada, aquesta exposició romandrà oberta fins al vinent divendres dia 18 de novembre al replà de l’escala d’accés al primer pis de l’edifici (entrant, a mà dreta del vestíbul).

En aquesta exposició hi podreu veure models de 8 i 16 bits llegendaris que molts de vosaltres recordareu, potser perquè en vau ser posseïdors, potser perquè els vau veure i poder gaudir jugant-hi a casa d’algun amic o conegut, o potser perquè fou aquella màquina que mai vau poder tenir.

Entre aquests s’hi compten els Sinclair ZX80 o ZX81, els Spectrum 48K, Spectrum+ i Spectrum+ 2, els Amstrad CPC464 i CPC6128, els Commodore 64 i Amiga 500, l’Atari ST, o una extensa representació de la família MSX, amb exemplars com el Sony HitBit HB10 o el Philips VG-8020.

També hi podreu veure algun dels primers models d’Apple, com el II Plus o el Macintosh, fonament de tota una època que encara dura avui dia.

Si us voleu endur un tros d’aquesta exposició a casa o, fins i tot, cada dia amb vosaltres, podeu adquirir el marxandatge oficial d’aquesta exposició, consistent en clauers amb rèpliques d’alguns dels ordinadors exposats (Spectrum, Commodore 64, Amiga 500, Macintosh, Atari ST) per 13 €, o reproduccions de sobretaula (idònies per al despatx o per tenir a casa) per 14 €.

Per tal d’adquirir una d’aquestes rèpliques, que han estat realitzades per MicroComputersMuseum, podeu posar-vos en contacte amb l’AENTEG via correu electrònic a l’adreça info@aenteg.com, per concertar una trobada a la mateixa exposició i recollir-la-hi allà.