Ex-libris ens parla dels moments de felicitat inadvertida, de la incomunicació d'una societat tecnològica on els detalls passen desapercebuts, dels llibres que esperen ser llegits i que lluiten per la seva supervivència.

Tot això des d'una mirada poètica a través de les fulles dels llibres, el quadre rus, la bola d'equilibris i la música en directe de la mà de Marc Sastre que ens farà viatjar per un món d'emocions.

Espectacle per a tots els públics.

Idea original, dramatúrgia i direcció: Companyia Voël. Repartiment: Deborah Cobos (Debi), Jordi Serra i Marc Sastre. Música original: Marc Sastre. Il·luminació: Ignasi Solé. Vestuari: Rosa Lugo. Escenografia: Companyia Voël. Acompanyament artístic: Spela Vodeb. Fotos: Arnau Chavarria. Producció: Companyia Voël. Amb el suport de: Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, Ateneu Popular 9 Barris, Ca l'Estruch, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Moià, Teatre Principal d'Olot, La Central del Circ. Amb la col·laboració de: Pájaro Carpintero, La Vertical, Patx-Work inflables (MOBBA), Winihard Gràfics.