Vine a gaudir d'un concert acompanyat d'un bon vermut i uns aperitius a la Taverna d'El Foment amb el guanyador del micròfon emergent del trimestre passat, que en aquest ocasió és l'Alverd Oliva.

Alverd Oliva és un dels músics més actius de les comarques de Girona. Amb més de vint anys d'experiència a sobre dels escenaris ha realitzat multitud de gires nacionals i internacionals. Alverd és compositor, productor i docent.

Com a compositor el 2018 publica el seu primer treball discogràfic Fusta de cor amb el qual realitza una gira de presentació arreu de Catalunya en festivals com Emergent, Música als parcs, Romànic en viu...

La seva proposta és un concert per a tots els públics on amb la seva inseparable guitarra, efectes i veu, desenvolupa un repertori que va des de la balada fins al rock o al reggae. Una posada en escena ferma, enèrgica i sensible on busca interaccionar amb el públic i compartir tot de situacions o estats emocionals que ens fan gaudir d'un viatge interior ple de bellesa.