Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran La trena, de Laetitia Colombani, i la setmana següent miraran la pel·lícula Las Horas. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

La trena és el primer llibre de la directora i guionista Laetitia Colombani, una història de tres dones amb destins entrellaçats. Una narració vibrant i commovedora que aborda les històries de tres dones que comparteixen idees, sentiments i un poderós anhel de llibertat. La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l’empenta i la tenacitat de les dones que es rebel·len en contra del destí imposat i les circumstàncies que les oprimeixen.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 14 de desembre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.