"Estrena del nou àlbum de Clara Peya, una de les artistes més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país"

La inclassificable pianista i compositora Clara Peya és una de les artistes més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país. Pianista i compositora inquieta, visceral, transcendent, estrena el seu nou àlbum que gira entorn a la violència de la perfecció i es compon de 13 cançons interpretades per 13 cantants entre els quals trobem a Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau o Leo Rizzi.

En directe, la Clara eleva la música a una experiència única i vibrant amb una posada en escena cuidada fins l'últim detall i un discurs profund i compromès que ens convida a reflexionar a través de l'art, com a millor eina de transformació social.

“Una de les violències més invisibles i agressives que hi ha és la que gira al voltant del concepte de la perfecció. Aquest disc és una traïció a tot el que entenem com a perfecció, una ODA a l’oportunitat i la transformació. Un intent d’extirpar la fissura del bé i del mal, de l’error.” Clara Peya.

Intèrprets

Clara Peya, piano i sintetitzadors modulars

Aina Zanoguera, veu

Carmen Aciar, veu

Adri González, teclats i sintetitzadors

Didak Fernández, bateries i percussions

Sala Montsalvatge