Presentació del curtmetratge Grimorium: la meva primera invocació, resultat del casal d’estiu

Durant el mes de juliol 18 nois i noies es van convertir en directors, guionistes, productors, actors i editors de cinema. Amb l'ajuda de professionals que els van ensenyar tots els secrets del món del cinema van realitzar el seu propi curtmetratge.

En aquesta sessió estrenarem el curtmetratge resultat d’aquest taller: Grimorium: la meva primera invocació dels alumnes del casal Cinema i Acció!!! (Girona, 2022) 12 minuts

Un grup d'amics es reuneixen al seu cau. Allà busquen maneres de passar l'estona, un llibre antic, que ha portat un d'ells, els serveix per convocar un diable que feia uns anys restava retirat. A partir d'aquí hauran de superar una prova per evitar que el dimoni se'ls emporti a l'infern. Ho aconseguiran?

Un curtmetratge escrit, dirigit i interpretat per: Diego Alonso, Janeth Arandia, Roger Arbat, Joel Bonache, Narcís Costa, Nasr-Eddine Ennali, Lucia Ferreiro, Xavi Hernández, Mario Antonio Jiménez, Maria Llopart, Chris Anserson Ordoñez, Jonathan Pérez, Santiago Rivas, Aniol Rossell, Noa Soriano, Xènia Thió, Minerva Tomas i Neus Torrens.

Inscripció prèvia: obligatòria.