"Únic concert a Catalunya del grup nord-americà en la gira europea que ret homenatge als 20 anys del reconegut disc ‘Feast of Wire’"

Fa 20 anys que Calexico va publicar el seu quart i reconegut àlbum Feast of Wire, i per celebrar-ho, la banda de Tucson, Arizona, presenta una reedició de luxe del disc i una gira europea que farà parada a l’Auditori de Girona, en un únic concert a Catalunya. L’espectacle de Calexico serà un homenatge explosiu a Feast of Wire, l’àlbum publicat a principis del 2003 que va impulsar la seva trajectòria musical i que va suposar un avenç en l’àmbit comercial i de reconeixement de la crítica. A l’escenari de la Sala Montsalvatge, Calexico farà un repàs a totes les cançons del disc, però també a algunes de les preferides dels seguidors i de la resta de projectes discogràfics.

Fundada pel guitarrista i cantant Joey Burns i el bateria John Convertino, Calexico és una singular banda d’indie folk i indie rock fronterer, que beu tant de la música del sud-est d’Estats Units com de la del nord de Mèxic, sense oblidar-se d’influències musicals d’altres cultures.