Cia. CaraBdanza

Un dels clàssics familiars per excel·lència amb un espectacle de danssa per gaudir-ne grans i petits

Una de les obres clàssiques de la literatura, Alícia al País de les Meravelles, arriba a l'Espai Ter a través d'un espectacle de dansa de gran nivell per a tots els públics. Una història sobre el temps, els rellotges i els somnis, amb una noia com a protagonista que queda dormida i es desperta en un mon meravellós, on prendrà el te amb un barreter sonat, jugarà amb els mil braços de l’eruga, ballarà amb les roses del jardí i participarà en un joc de boles gegants amb flamencs. Tot això si la “Reina de cors” no li talla el cap.

Al llarg de la història tots aquests personatges li faran entendre, que créixer no significa deixar de banda el nen que tots portem dins i que, malgrat tot, la fantasia i els somnis estaran sempre entre nosaltres.

La companyia CaraBdanza reprèn aquest clàssic de Lewis Carroll per convertir-lo en un espectacle de dansa familiar, amb coreografia de Gonzalo Díaz i amb música de Johann Strauss II.

Fitxa artística

Direcció i coreografia: Gonzalo Díaz

Música: Johann Strauss II – Basat en la novel·la de Lewis Carroll

Ballarins: Elena Frongia / Eduardo Alves / Jessica Russo / Mercedes Checa / Teresa Poveda / Maritrini Fernández / Diego Rodríguez / Charity Taylor / Eva Nazareth Suárez / Nehemiah Aldrich / Claudia Diamanti / Ashleigh Cahill / Nicoletta Martini / Aleix Rodríguez

Durada: 70 minuts

Espectacle en castellà