Jordi Casanovas - Ferran Utzet

Una família conversa i se sincera enmig dels mesos políticament més convulsos de la nostra història recent.

Una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017.

La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.

Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

Dramatúrgia: Jordi Casanovas. Direcció: Ferran Utzet. Repartiment: Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó, Francesc Cuéllar. Disseny espai i vestuari: José Novoa. Disseny llums: Sylvia Kuchinow. Disseny so: Guillem Rodríguez. Direcció tècnica: Xavier Xipell “Xipi”. Direcció producció: Carles Manrique (Velvet Events). Comunicació: Anna Aurich i Silvia Serra (Còsmica). Fotografia: David Ruano. Teaser: Dolma. Disseny Gràfic: Maria Picassó. Ajudants producció: Laura Alonso, Laura García. Tècnic Gira: Àngel Puertas. Coproducció de; Velvet Events. Amb la col·laboració de: Teatre Plaza Castelldefels, Centre d'Arts escèniques de Terrassa. Amb el suport de: Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Empreses Culturals.