Agenda

Narcís Bardalet farà el pregó de la Festa Major de Lladó 2024

Les actuacions d’El Cigarrito de Después, La Mitjanit i DJ Ryna conformen el programa de la Nit Jove del divendres 12 de juliol

Narcís Bardalet.

Narcís Bardalet. / Marc Martí

Empordà

Empordà

La Festa Major de Lladó començarà el dijous 11 de juliol, les 20:30 amb el pregonet d’inici de festa a càrrec d’Anna Mª Adroher Arnau i Mª del Mont Molinet Adroher. Tot seguit, es donarà el tret de sortida oficial amb el tradicional Txupinasso inaugural. A les 21:00, els assistents podran gaudir d’una botifarrada popular per compartir un bon àpat en comunitat.

El segon dia de festa, divendres 12, serà dedicat a la joventut amb la Nit Jove, que començarà a les 23:30. La vetllada comptarà amb les actuacions d’El Cigarrito de Después, La Mitjanit i DJ Ryna, prometent una nit plena de ritme i diversió.

El dissabte començarà amb activitats per als més petits a les 10:00 amb l’activitat infantil Remulla’t a la piscina municipal. A les 19:00, Narcís Bardalet serà l’encarregat de fer el pregó de Festa Major, seguit d’un concert tribut a La Trinca per part del CBH Show. La nit acabarà amb versions musicals a partir de les 24:00, amb les actuacions de Wasa Corporation i Pelukass.

Finalment, el diumenge 14 de juliol, a les 12:00, se celebrarà un ofici solemne amb acompanyament musical. A la tarda, a les 18:00, hi haurà una actuació de sardanes a càrrec de La Principal de Cassà. A les 19:30, començarà el Ball de Festa Major amb Xarop de Nit, i la festa conclourà a les 21:30 amb la cloenda oficial.