La festa major d’estiu de Llers celebra el final de l’estació amb quatre dies consecutius de plena activitat, entre aquest dijous 7 i diumenge 10 de setembre, centrats en la música i en l’esport. L’Ajuntament de Llers ha impulsat l’aposta musical i entre els noms del cartell destaquen el Tour de Los 40 Principales (dissabte, a les 23.30 h), la DJ Ryna i el grup de versions Tutú-Keké (divendres a partir de les 00.30 h). La nit del divendres arrencarà amb els tradicionals playbacks (22 h).

Una imatge de l’espectacle infantil de la festa de fa un any. | AJUNTAMENT LLERS

El diumenge, també marcaran el ritme de la festa tres clàssics com són l’ofici solemne amb els Cantaires de Llers (10 h), les sardanes de la mà de la Cobla Cervianenca (17 h) i el concert-ball amb La Betty Orquestra (18.30 h).

Màrius Vergés, alcalde de Llers des de fa tres mesos, explica que «tindrem una festa major molt completa. Hem fet una aposta forta, amb activitats per a tots els públics i edats. La principal novetat és la presència de l’equip de Los 40 Principales, amb la festa Holi i el seu tour, esdeveniment musical de referència a Catalunya».

El Grand Prix en el record

L’esport també tindrà una alta presència. El 2004, Llers es va proclamar sotscampió del ‘Grand Prix del Verano’, concurs de La1, i ara, salvant les distàncies i per cinquè cop, celebren una activitat aquàtica amb inflables a la piscina batejada com el Grand Prix Aquàtic. També hi haurà partits de pàdel, a les pistes inaugurades l’any passat, un partit de futbol entre el CF Llers, de Quarta Catalana, i un combinat d’exjugadors del club, escacs i jocs de patinatge.

Paral·lelament, tampoc faltaran espectacles infantils, gimcana, festa Holi (de colors), cinema a la fresca, tast de vins, vermut musical i presentació de llibre. Durant la festa hi haurà un Punt Lila orientat a informar i prevenir les violències masclistes.