La Night Summer Market i la Festa del Mojito porten l’animació al poble de Pau aquest dissabte, 16 de juliol, a la plaça Nova i a la piscina. Els representants municipals es feliciten que, «per fi, la festa pot tornar al seu format habitual». La festa comença al matí, amb unes olimpíades populars ideades per als joves. L’entrega dels premis es farà a les 7 de la tarda, just en el moment en què s’obriran les parades dels artesans a la plaça Nova. En aquest mateix moment, a més, tots els participants en les olimpíades podran degustar un berenar saludable.

La Night Summer Market és una proposta de tarda-nit, de les 7 de la tarda fins a les 12 de la nit, amb parades molt diverses, d’alimentació, joieria, olis, sabons... i que també compta amb un taller de paper i cartró, a càrrec de l’artesà local Jordi Abadal, conegut pels kakaratxus.

En la Night Summer Market, també s’ha previst oferir un taller de bombolles de sabó gegants i carregades de màgia i diversió. Això és perquè els nens i les nenes podran quedar encerclats dins les bombolles. Aquest taller el realitzaran els dinamitzadors de Diverfesta.

L’activitat paral·lela al Night Summer Market és la Festa del Mojito, amb la música d’un dj combinada amb els còctels típics de l’estiu. Aquesta festa comença a dos quarts d’onze de la nit, a la piscina municipal, i completa una vetllada estival que conté tots els ingredients per passar-ho bé: música, mojitos i aigua.