L’Àrea de Turisme de Roses torna a programar per als mesos de juliol i agost, espectacles familiars a l’espai de l’Arsenal de la Ciutadella. Es duran a terme tots els dimarts i dissabtes, a les 19 hores, i l’entrada és gratuïta.

Espectacles de màgia, música, circ, teatre, contacontes... de reconegudes companyies, tindran lloc totes les tardes dels dimarts i dissabtes dels mesos de juliol i agost (excepte dissabte 13 d’agost), a les 19 h. La proposta, ja duta a terme en edicions anteriors, compta amb una gran acollida i són moltes les famílies fidels a la cita estiuenca que s’han convertit en públic assidu, atrets per l’oportunitat d’acabar un dia d’estiu amb una bona estona de cultura i diversió en família.

La idoneïtat de l’escenari escollit, l’Arsenal de la Ciutadella, és un altre dels punts forts del programa. Un espai on el públic assistent pot gaudir dels espectacles en un entorn tranquil i segur, que permet posar en valor l’experiència cultural que suposa endinsar-se en el recinte monumental i admirar la seva bellesa, durant una estona de lleure en família de qualitat i sense interferències externes.

Roses forma part de la marca de turisme familiar Platja en Família de l’Agència Catalana de Turisme, que distingeix les destinacions litorals que disposen d’una oferta d’allotjament, restauració i entreteniment adaptada a les necessitats de les diverses tipologies de famílies. Dins l’apartat de lleure i entreteniment, l’Àrea de Turisme de Roses organitza al llarg de l’any diversitat de jornades i activitats destinades al públic familiar que, com no podia ser d’altra manera, a l’estiu s’intensifiquen amb un ampli programa.

El calendari i els detalls de cada actuació es poden trobar al web de Turisme de Roses.