Més de 800 furgonetes i 6.000 afeccionats han confirmat ja la seva assistència a la divuitena edició de la concentració FurgoVolkswagen, que aquest cap de setmana se celebra al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, segons ha informat la companyia en un comunicat.

La concentració, del 27 al 29 de maig, tornarà a comptar enguany amb la seva tradicional barbacoa, la desfilada de furgonetes, la gran foto de família i amb activitats per als nens, entre altres.

A més, comptaran amb un concurs de disfresses, que la seva temàtica enguany se centra en les pel·lícules de ciència-ficció més reconegudes. Retorn al Futur, Transformers, Star Trek, Guardianes de la Galáxia i Avatar, són les cinc protagonistes, que els seus respectius millors disfresses sobre quatre rodes seran premiats per l’organització.

«Aquest èxit de participació ens fa presagiar que en aquesta edició superarem el nivell de rècord d’assistència de l’any 2019, quan celebrem la concentració de manera presencial per última vegada», va explicar ahir el director de Màrqueting de Volkswagen Vehicles Comercials, Alex García.

En aquesta edició, Volkswagen presentarà els nous models elèctrics de la marca.