Peralada s'acomiada aquest diumenge 24 d'abril de la Festa de les Pasqüetes amb activitats molt diverses. Després d'obrir el cap de setmana, ja divendres, amb un Escape Room a l'Espai Jove, i amb la presentació del llibre Una nissaga de majordoms del Castell de Peralada. La mirada fotogràfica 1895 - 1976) amb Marc Faro, Anna Teixidor i Josep Teixidor, el municipi tanca la festa aquest vespre.

La plantada de gegants i capgrossos prevista per aquest matí a dos quarts de deu, al passeig de La Principal de Peralada, ha tingut lloc sense incidències, encara que pendents de la previsió de pluja. A les onze del matí, tindrà lloc l'ofici solemne cantat per la coral de Peralada, a l'església de Sant Martí, i a dos quarts de dotze, la setena trobada de gegants i capgrossos.

L'orquestra Selvatana, que actua al Centre Social, hi serà a dos quarts d'una del migdia, i a les cinc de la tarda, la Cobla Selvatana farà audició de sardanes a a la plaça Gran. La festa acabarà amb ball de fi de festa amb la mateixa orquestra, al Centre Social.

L'actuació del Mag Lari, un èxit

Les dues representacions de l'espectacle "Una nit amb el Mag Lari" que es van fer ahir al centre Social de Peralada van ser un èxit. Tant la de les cinc de la tarda com la de les vuit van esgotar les entrades. El públic familiar va gaudir molt de la proposta d'un dels mags de moda del territori, i ho va demostrar omplint el Centre Social del municipi.

També ahir, a les onze del matí, i coincidint amb Sant Jordi, va tenir lloc l'animació infantil de Pep Puigdemont amb la proposta "Dracs, balls i roses".