ERC l'Escala ha inaugurat aquesta setmana l'exposició fotogràfica Cremades, de Clara Oriol Gómez, coincidint amb Dia Internacional de la Dona, 8 de març. És una exposició de 15 fotografies de dones que han patit violència de gènere i que, a través de l’art, fan un procés reparador.

El grup republicà escalenc acull la mostra al seu local, situat al carrer del Mar 32 de l’Escala, que es podrà veure tots els diumenges de març i el primer d’abril d’11 a 13h. També es pot concertar un dia i hora per a veure-la, donat que l’exposició serà permanent a la seu d’Esquerra Republicana l’Escala.

Durant la inauguració, Etna Estrems, portaveu republicana, va fer referència a la coincidència entre la inauguració del local del partit feia just 3 anys i la d’aquest 8 de març. “Fa tres anys fèiem el primer acte, aquí, al local, presentant les propostes de dona i igualtat que portaríem al programa de les municipals de 2019. Avui, després de dos anys tancat per la pandèmia, reprenem la presencialitat de la nostra seu inaugurant aquesta exposició, que traspua feminisme i reivindicació. Una declaració d’intencions la d’aquell 2019 que tanca el cercle amb la d’avui”, explicava Estrems.

A la inauguració va assistir-hi també la delegada territorial a Girona de la Generalitat de Catalunya Laia Cañigueral.