El darrer cap de setmana de l'exposició homenatge a Pujolboira de l'Escala tindrà dos concerts: el dissabte 29 de gener el d'en Carles Benavent, i el diumenge 30 de gener el de música tradicional amb el grup Quarts de Tres. Tots dos seran a l'Alfolí de la Sal a les 12 del migdia.  

Carles Benavent (Barcelona, 1954) és un baixista de prestigi internacional, pioner en la introducció del baix elèctric dins del flamenc, gràcies al seu treball amb Paco de Lucía. També ha col·laborat amb primeres figures mundials com Miles Davis, Chick Corea o Camarón de la Isla. Actualment no deixa de col·laborar amb grans músics internacionals i actua molt amb el seu grup amb el pianista Roger Mas i el bateria Joey Baron.

Quarts de tres Emporda.info

El grup Quarts de Tres és una "cobla de tres quartans", o cobla antiga, formada per flabiol i tamborí, sac de gemecs i tarota. És una formació tradicional que durant segles ha portat la música a les festes i celebracions de la nostra terra i era molt habitual a l'Empordà. Quarts de Tres està format per Manel Pedreira, al falbiol i tamborí; Jordi Jordà al sac de gemecs i Raül Moliner a la tarota, tres músics veterants que porten molts anys interpretant música tradicional havent actuat arreu de Catalunya i també a Galicia, França, Escòcia, Holanda i Portugal. Per aquest concert de cloenda de l'exposició homenatge a Pujolboira han preparat un repertori amb temes tradicionals exclusivament altempordanesos.