El picapedrer Josep Pitu Puig és un veí d’Avinyonet de Puigventós que ha contribuït en la conservació de les construccions de pedra seca. L’Ajuntament del seu poble i el Consorci Salines Bassegoda han vist convenient fer-li un acte de reconeixement per la seva aportació a aquest patrimoni arquitectònic rural.

Així, en el marc de la Setmana de la Pedra Seca 2021, aquest dissabte, 4 de desembre, a les 11 del matí, a la Societat d’Avinyonet de Puigventós, s’ha previst fer l’homenatge a Josep Pitu Puig, amb la projecció d’un document visual que recull l’experiència i explica el llegat d’aquest picapedrer aficionat a construir parets i cabanes amb les seves mans. En acabar la projecció, s’ha programat un col·loqui entre els assistents a l’acte i el propi homenatjat.

Per a una millor organització, l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós i el Consorci Salines Bassegoda demanen a les persones que tinguin la intenció d’assistir a aquest esdeveniment que s’inscriguin a aquest correu: noemi@salines-bassegoda.org.