L'Agrupació de Petits Productors i Artesans de l'Alt Empordà (APPA) organitza el mercat de Nadal de Cantallops. El mercat tindrà lloc el diumenge 5 de desembre i, a més de les parades, comptarà amb actuacions musicals, presentacions i signatures de llibres, exposicions o tallers.

El cartell del Mercat de Nadal de Cantallops APPA

Per una altra banda, l'APPA, repeteix la iniciativa de l'any passat i enguany està organitzant "La llumineta més gran de l'Empordà", amb més de 100 regals. Serà sortejada amb la Grossa de Cap d'Any i s'entregarà el 2 de gener al Mercat de Reis d'Agullana. L'objectiu d'aquesta llumineta és donar a conèixer els productors i artesans del grup i donar visibilitat als petits comerços de les nostres localitats.

L’APPA és una unió de petits artesans i productors de la comarca, que treballa al i pel territori per oferir productes de qualitat i de proximitat, cadascun amb la seva identitat pròpia. El seu objectiu és promocionar la microeconomia productiva de les zones rurals de l'Alt Empordà i preservar el teixit socioeconòmic de proximitat. Enguany han recorregut diferents municipis de la comarca a través del Mercat a Prop.