El nucli de Taravaus acull aquest dissabte a les 12 del migdia, la presentació dels llibres 'Persistim' de Jordi Turull i 'Escrits de presó', de Joaquim Forn. Els dos polítics catalans tenen previst xerrar amb el periodista Josep Maria Bernils. L’acte, que inclou un col·loqui, es fa a la plaça de l’Era, o bé al Mas Sabater en cas de mal temps, i l’ha promogut l’associació de veïns de Taravaus i Associació Activa, amb la participació de la llibreria L’Auca.

Persistim (Columna) és el relat trepidant d’uns mesos que ja han marcat la història de Catalunya, a través de la visió política, però també personal i íntima de Jordi Turull, una de les persones que han viscut i treballat en primera línia de foc del referèndum i les seves conseqüències, i que han patit la repressió posterior. Un relat honest, sincer i respectuós. 

Portada del llibre 'Persistim' de Jordi Turull COLUMNA EDICIONS

Per la seva part, 'Escrits de presó' és el dietari de Quim Forn durant la seva estada a Estremera. Des de l'entrada a la presó, el vespre del 2 de novembre de 2017, Quim Forn escriu un dietari on recull les vivències i dificultats compartides a la presó d'Estremera amb els companys del Govern ­Oriol Junqueras, Raül Romeva, Carles Mundó, Josep Rull i Jordi Turull.

Portada del llibre 'Escrits de presó' de Joaquim Forn