Albanyà torna a recuperar el ritme amb la represa de la Fira del Bolet que es fa just aquest cap de setmana. Entre les propostes cal destacar la presentació del conte Anem a caçar bolets de Pilar Garriga, Alfred Sala i la il·lustradora Roser Calafell, dissabte a les 6 de la tarda, a la Sala U d’Octubre.

La Fira té dos escenaris, com sempre: el càmping Bassegoda Park des d’on s’impulsa el concurs de caçar bolets dissabte, i el nucli històric del poble. Cal destacar l’exposició de bolets ubicada a l’església, la fira d’artesania, els diferents tallers que es faran –de sabons i còctels– així com un espectacle de contes, entre altres propostes.

Aquest any es podrà participar en un concurs de caçar bolets, una excursió per anar a buscar-ne i aprendre a conèixer-los, es decorarà la plaça, es farà un taller artístic i es crearà artesiania amb elements recollits al bosc.

El diumenge començarà amb una Black Stories per entrar en el món del misteri, després d'afinarà la punteria amb el tir a l'arc i s'acabarà acompanyant en Bassi pel poble.