El nou Espai d'Innovació Empresarial de Figueres, ubicat a l'edifici Ferran Sunyer de la Ronda Sud, programa una nova jornada dels "Dijous innovadors". Aquesta setmana es titula La innovació en les indústries culturals i creatives i anirà a càrrec d'Eduard Bech, director del Museu de l'Empordà; Vicenç Asensio, productor audiovisual; i Fran Arnau, director del Festival Ítaca i fundador de Produccions Link i Flock Drone Art.

Per assistir-hi, dijous 21, a les 18.30 hores, cal inscriure's a través d'un formulari.

Eduard Bech parlarà sobre innovació en processos participatius amb la comunitat vinculats amb la creació de continguts i redacció de projectes estratègics vinculats amb la museologia a partir de la seva experiència en el Museu de l'Empordà.

Vicenç Asensio parlarà del sector audiovisual, des de la perspectiva d'una petita productora empordanesa que exporta els seus vídeos per tot el món. I també de la relació entre audiovisual i gastronomia, lligada a les seves vivències.

Fran Arnau explicarà un nou concepte innovador d'espectacle visual amb la creació d'imatges amb 3D a través d'una gran quantitat de drones.