El grup musical Orquestra Maravella va ser l'encarregat d'inaugurar la Festa Major de Roses 2021, que s'allargarà fins al diumenge 15 d'agost, encara que amb els focs artificials suspesos per evitar aglomeracions. Durant el dia d'ahir, també es va poder assistir a la visita guiada al port de pesca, que va tenir lloc a la tarda, i a la visita a les vinyes del Mas Marès.

Pel dia d'avui, el consistori ha organitzat la X Travessia Roses-l’Escala–Roses, a les 12 h, les fires i atraccions a l'antic càmping Bahía, i la visita teatralitzada als búnquers de Falconera, a les 19 h, entre d'altres. La programació dels actes es pot consultar a la pàgina web del municipi.

Així doncs, Roses acollirà, durant aquesta setmana, múltiples activitats, propostes culturals i concerts per fer gaudir la població, sempre respectant les mesures de seguretat imposades per la pandèmia.

D'altra banda, a la mateixa població, avui a partir de les 22 h clourà el festival Sons del Món amb l'actuació d'Aitana, amb entrades exhaurides.