Tercera setmana del Mediterranean Guitar Festival a Castelló d'Empúries amb Tono Blasi. El proper dimarts 29 de juny l'artista de la guitarra espanyola torna a actuar a la Basílica de Castelló d'Empúries, ho farà també el 6 de juliol.

Tono Basi va iniciar el seu aprenentatge amb la guitarra de ben jove, durant la seva àmplia trajectòria musical de més de vint-i-cinc anys ha experimentat en diferents estils i formacions, convertint-se en un guitarrista polifacètic i capaç d’incorporar a la guitarra española les tècniques pròpies d’altres instruments, aconseguint donar una sonoritat diferent i especial a un repertori tradicionalment més clàssic.

El seu programa inclou peces clàssiques de totes les èpoques, des del barroc, passant pel classicisme i el romanticisme, fins a arranjaments propis de peces més modernes.

Fins ara, té editats tres treballs en solitari, que porten per títol Mar d’Amunt, Vent del Nord i Cel Rogent, i també un treball en duo amb el violoncel·lista Ignasi Prunés que porta per títol Terra Salada, tots estan inspirats en l’especial relació que l’uneix amb el mar i la terra de la zona nord del Cap de Creus.

Les entrades es poden obtenir a través de la pàgina web del festival.