Personatges torturats, éssers de l’inframon que deambulen a la recerca de víctimes, arbres que criden, una escenografia pertorbadora i una experiència aterradora és el que proposa Horror Forest, un passatge del terror nocturn situat dins un bosc de 5 hectàrees al municipi de Sant Tomàs de Fluvià. Es tracta d’una proposta aterridora amb concepte escape room que durarà entre 30 i 40 minuts per oferir al públic una experiència de tres nits: el 31 d’octubre, l’1 i 2 de novembre en diferents franges horàries, «amb la intenció que l’any que ve pugui allargar-se més dies», explica el promotor de l’activitat, Eduard Tolos.

La iniciativa respon a l’objectiu d’oferir noves alternatives per a una festa, la del terror, que cada any guanya més adeptes. «Els temes de terror funcionen molt bé perquè la gent té ganes de divertir-se i passar por». De moment la venda d’entrades avança a bon ritme i s’espera arribar als quatre-cents participants en aquesta primera edició. El preu de l’entrada és de tretze euros. La reserva online es pot fer a través del web www.horrorfest.com. Fa uns dies es va fer una preestrena amb coneguts actors de TV3 com Irene Escolar, Carlos Cuevas, Marc Martínez, o Ricardo Gómez i l’experiència va ser un èxit.

Horror Forest ofereix un esdeveniment únic, on passen successos inexplicables. El passatge transcorre pels camins d’un gran bosc decorat per artistes com l’empordanesa Ana Novella i amenitzat per actors de tot Girona i de l’Empordà. L’entrada al passatge s’efectuarà en grups d’entre 8 i 10 persones, que romandran juntes durant tot el recorregut i aniran avançant de forma sigilosa intentant superar tot tipus de reptes. Poden venir sols, en parella o en grups reduïts. També hi ha l’opció VIP per assegurar-se de gaudir de l’experiència en una sessió privada.