Sinatra & Friends serà l´últim dels tradicionals sopars + espectacle de la programació musical de Casino Peralada. Al llarg d´aquest 2017 s´han celebrat un total de 5 nits que han constat d´un sopar d´alta gastronomia maridat amb excel·lents vins i caves Perelada acompanyat d´un tribut musical a una estrella de la música.

Un espectacle vibrant per viure l´època daurada del famós Rat Pack amb els covers de Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis i la banda en directe. Una espectacular producció amb una selecció de les millors i més elegants cançons de la banda sonora americana dels anys 50 i 60.

Sinatra & Friends, Rat Pack live from Las Vegas és un tribut a les llegendes del segle XX... als ídols de la música, les superestrelles del cinema, les glamuroses nits de Las Vegas, amb seus temes més clàssics i més famosos. Un show que porta 17 temporades triomfant del West End londinenc amb més de 2500 actuacions, que ha recorregut tota Europa, i ha fet ballar als públics de Canadà o Connecticut amb més d´un milió d´espectadors arreu.

Stephen Triffit és Frank Sinatra, George Daniel Long és Sammy Davis Jr i Mark Adams és Dean Martin.