Ple absolut al primer dels sopars de Tribut d'aquesta temporada al Castell de Peralada, celebrat divendres passat. 'Forever Jackson, Legacy of a Legend' ha servit per retre homenatget a una estrella de la música, el Rei del Pop, en el trentè aniversari de l'edició de 'Bad', el disc més emblemàtic de Michael Jackson. El tribut va anar a càrrec de Robin Parsons i el grup de ball femení Hip Hop Pop. Sobre Parsons cal destacar que va tenir el privilegi d'actuar davant el mateix Michael Jackson a les celebracions del seu 45 aniversari, al Teatre Orpheum de Los Angeles, complint així un dels seus somnis.

'Forever Jackson, Legacy of a Legend' és un show amb música en directe, efectes especials, grans coreografies i els passos 100% Jackson, projeccions multimèdia i un fidel vestuari i maquillatge per viure la llegenda. L´espectacle ha estat guardonat com el Millor Tribut a Michael Jackson per l´Associació d´Agents del Regne Unit (2013) i des d´aleshores s´ha vist a Mèxic, l´Índia, Dubai, França i Espanya, amb una mitjana de 150 actuacions anuals, així com en diversos programes de Televisió.

L'espectacle va tenir una durada d'una hora i mitja i va ser creat l'any 2010 per Lee Turner, un dels directius artísiticos més reconeguts de UK i des de llavors ha estat de gira per tot el món. Robert, cantant i ballarí, actua 100% directe, amb una veu i ens moviments increïblement semblants al recordat Rei del Pop. Va estar acompanyat a més de quatre magnífiques ballarines i una banda de músics que han acompanyat a artistes com Beyonce o Kate Perry i va interpretar èxits com 'Thriller', 'Billie Jean', 'Beat it', 'Smooth Criminal', 'The Way You Make Me Feel', 'I Just Can´t Stop Loving you', 'Black or White', entre d´altres.

Els pròxims tributs seran el 21 d'abril amb The Bee Gees Story; el 12 de maig amb Queen. The Bohemian Rhapsody i el 23 de juny, nit de Sant Joan, Abba The Show.