L´eclèctic artista i cantautor Albert Pla portarà aquest dissabte , la seva darrera producció 'A pleno pulmón', al Teatre Municipal de Roses. Albert Pla en estat pur, amb un espectacle de poètica inusual, devastadora i electrizant. El preu de l´entrada és de 15 €

Albert Pla ha desenvolupat la seva activitat al llarg de 25 anys oscil·lant entre la música, el teatre i el cinema, amb espectacles musicals caracteritzats tant per la poètica de les seves lletres com per la posada en escena. 'A pleno pulmón' presenta a un Albert Pla que en el seu seient habitual i simplement amb la seva música, omple l´escenari de cançons, reflexions i sentiments, sovint a contracorrent. Un espectacle on el cantautor interactua amb el públic i el xiuxiueja cançons a cau d´orella.

'A pleno pulmón' ens presenta cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals. La calma es transforma en tormenta, la comèdia esdevé tragèdia. Tot per fer evident l´estreta linea que separa el bé del mal, el blanc del negre, el positiu del negatiu.

El preu de les entrades és de 15 euros. Descomptes: Carnet Club Roses Cultura, Carnet de la Biblioteca, Carnet jove i Carnet de jubilat. Entrada gratuïta per als menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i per les parelles lingüístiques de Roses.