16 de febrer de 2021
16.02.2021
L'Empordà
Cinema

Es roda "Girasoles silvestres", el nou film de Jaime Rosales, amb la participació de TV3

El rodatge durarà vuit setmanes en localitzacions de Barcelona, ??Melilla, Mataró i Banyoles

16.02.2021 | 09:31
Moment del rodatge

El rodatge de la nova pel·lícula de Jaime Rosales, "Girasoles silvestres", va començar fa uns dies a Barcelona. El film està protagonitzat per Anna Castillo ("Adú", "Viaje al cuarto de una madre", "La llamada"), que interpreta Julia, una jove mare impulsiva i vital que busca l'amor i lluita per protegir els seus fills, i Oriol Pla ("Petra", "Incerta glòria"), que dona vida a Óscar, un noi apassionat que inicia una relació intensa amb Julia. Completen el repartiment Quim Àvila ("Polseres vermelles"), Lluís Marquès ("Isla Bonita"), Manolo Solo ("Tarde para la ira") i Carolina Yuste ("Carmen y Lola").

Es tracta de la setena pel·lícula de director català, responsable de "Las horas de día", Premi de la Crítica del Festival de Canes, "La soledad", Goya a la Millor Pel·lícula i al Millor Director, "Tiro en la cabeza", Premi de la Crítica del Festival de Sant Sebastià, "Sueño y silencio" i "Hermosa juventud", totes dues presentades al Festival de Canes, o "Petra", últim treball que es va presentar a la Quinzena de Realitzadors de Festival de Canes. Rosales, que firma el guió al costat de Bárbara Díez, rodarà en 35 mm i tornarà a comptar amb Hélène Louvart com a directora de fotografia després de la seva col·laboració a "Petra". El rodatge durarà 8 setmanes en localitzacions de Barcelona, ??Melilla, Mataró i Banyoles.

"Vull fer una pel·lícula lluminosa tot i els moments dramàtics. Vull deixar un sentiment d'esperança i de felicitat a través de la història d'una dona forta que sobreviu en un entorn molt difícil", comenta Jaime Rosales. "És una història d'amor i superació. La Julia és jove, inexperta i impulsiva. Estima la vida i estima els seus fills. És una dona vital. Els seus fills són el que més vol en el món i lluitarà per protegir-los", afegeix Rosales.

La història

La Julia és una jove de 22 anys i mare de dos nens que s'enamora de l'Óscar, amb qui inicia una relació intensa i tortuosa. La Júlia comença a dubtar sobre la conveniència de l'Óscar com a model masculí per als seus fills. Un incident donarà lloc a una fugida cap endavant a la recerca d'un futur millor.

La pel·lícula està produïda per Fresdeval Films, A Contracorriente Films, Oberon Media i Luxbox (França), amb participació de RTVE, TV3 i Movistar + i el finançament de l'ICAA, ICEC, i Media Creative. La distribució va a càrrec d'A Contracorriente Films i està previst que s'estreni a la tardor d'aquest any. Film Factory s'encarregarà de les vendes internacionals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook