Raúl Arévalo i Candela Peña són els protagonistes de 'Black Beach', el trepidant thriller d'Esteban Crespo que arriba aquest divendres als cinemes. Al film, Carlos (Arévalo) és un alt executiu que ha de mediar en el segrest d'un enginyer d'una petrolera nord-americana a l'Àfrica, cosa que posa en perill la signatura d'un contracte milionari.

Una altra estrena espanyola de la setmana és el documental 'El drogas'excantant, baixista i líder de la banda de rock Barricada. I en l'apartat internacional, destaquen 'Song to song', de Terrence Malick amb Ryan Gosling, Michael Fassbender i Rooney Mara, el blockbuster 'Greenland: el último refugio' i la reestrena del clàssic de Hitchcock 'Con la muerte en los talones'.

'El drogas'

El documental de Natxo Leuza és una biografia d'Enrique Villarreal, exlíder del grup basc Barricada. Una cinta que retrata també tota una generació d'artistes, amb els testimonis de Rosendo, Fito Cabrales (Fito y los Fitipaldis), Christina Rosenvinge, Carlos Tarque (MClan), Kutxi Romero (Marea), Gorka Urbizu (Berri Txarrak), el periodista i músic Javier Gallego i la dona de l'artista Mamen Irujo. El documental s'acaba d'estrenar al Festival de Sant Sebastià.

'Song To Song'

'Song to Song' és el nou film de Terrence Malick, director de qui la setmana passada s'estrenava a l'Estat també un film, 'Knight of Cups', però de l'any 2015. La pel·lícula està protagonitzada per Ryan Gosling, Michael Fassbender, Natalie Portman i Rooney Mara. Presenta dos triangles amorosos interrelacionats formats per dues parelles de músics i productors immersos en l'escena musical d'Austin, Texas.

'La diosa fortuna'

Del director turc Ferzan Ozpetek, 'La diosa fortuna' s'endinsa en la vida d'Alessandro i Arturo i les evolucions de la seva relació sentimental, ressentida després de més de quinze anys. Però l'arribada sobtada a la seva vida dels fills d'una amiga (que fuig al seu torn d'un marit possessiu) els podria canviar la vida. La solució als seus problemes sembla a tocar, però hauran de prendre una decisió arriscada si volen arribar-hi.

'Una pastelería en Notting Hill'

Decidida a cumplir el somni de la seva difunta mare d'obrir una pastisseria a Notting Hill, la Clarissa demana ajuda a la millor amiga de la seva mare i la seva àvia. Juntes superen el dolor de la pèrdua per tirar endavant el somni de la mare i obrir igualment la pastisseria en aquest barri londinenc.

'Vic el vikingo y la espada mágica'

Cinta d'animació infantil protagonitzada per en Vic, un jove víking més intel·ligent que fort. Quan el seu pare roba al seu gran enemic una espasa màgica que ho converteix tot en or, l'avarícia s'apodera de la comunitat. En Vic haurà d'emprendre un viatge a una illa llunyana per desfer l'encanteri de l'espasa.

'Nunca, casi nunca, a veces, siempre'

Dirigida per Eliza Hittman, 'Nunca, casi nunca, a veces, siempre' explica la història d'una apàtica adolescent de 17 anys veïna d'una petita ciutat de Pennsylvania que descobreix que està embarassada. L'adolescent decideix abortar i, amb la seva cosina, emprèn un viatge a Nova York per aconseguir l'ajuda que necessita. La pel·lícula és un retrat de la complexitat del sistema de salut americà i de la realitat de centenars de joves del pais.

'Greenland: El último refugio'

Aquesta producció americana, dirigida per Ric Roman Waugh, és un drama sobre la supervivència global protagonitzat per una parella a punt de separar-se. Al llargmetratge, tota la població és conscient que l'asteroide més gran de la història està a punt d'impactar contra el planeta Terra i acabar amb qualsevol rastre de vida, una situació que provoca que els governs de tot el món realitzin un sorteig per decidir qui podrà amargar-se en refugis. Aquesta tensa situació dona lloc al caos mundial i també a una fugida cap a la supervivència.

'Tommaso'

La pel·lícula italiana 'Tommaso' narra la història d'un director de cinema estatunidenc que viu a Roma amb la seva dona Nikki i la seva filla de tres anys. Aquesta cinta és obra del cineasta Abel Ferrara i està protagonitzada per Willem Dafoe, que ja va posar-se sota les ordres del director italià per a retratar Pier Paolo Pasolini. En el drama, Ferrara viatja amb l'espectador fins a l'interior dels seus dimonis personals en una mena d'autoexorcisme. A la producció, la dona i la filla del protagonista de la pel·lícula són la parella i filla de Ferrara a la vida real (Cristina Chiriac i Anna Ferrara).

'La divina misericordia'

Aquest documental dramàtic de factoria polonesa retrata la vida de la religiosa Santa Faustina Kowalska, venerada com a santa per l'església catòlica gràcies al fet que les seves visions de Jesucrist van inspirar la devoció catòlica a la Divina Misericordia. Rodada als Estats Units, Polònia i Lituània, la pel·lícula n'inclou testimonis i també recrea la vida de la santa i dels seus seguidors amb una ambientació d'època de principis del segle XX.

'Con la muerte en los talones'

El clàssic d'Alfred Hitchcock 'Con la muerte en los talones' tornarà aquesta setmana a la gran pantalla, just quan es compleixen 40 anys de la mort del cèlebre director. Protagonitzada per Cary Grant, Eva Marie Saint i James Mason, el thriller es posa en la pell d'un executiu publicitari a qui uns espies confonen amb un agent del govern. Després de ser segrestat, aconsegueix fugir però, en tornar a casa, torna a trobar sorpreses.