Aquest dimecres a la nit s'emetrà un nou capítol de ‘Joc de cartes’, el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Ara s'hi afegeix un incentiu nou: la rivalitat no serà únicament entre restaurants sinó també entre localitats, aquesta setmana Girona i Figueres.

En aquest nou capítol Marc Ribas viatjarà les dues ciutats per trobar el restaurant amb més caràcter. I de caràcter en trobarà. Caràcter, personalitat i quatre participants molt carismàtics.

Girona s'estrenarà en la competició gastronòmica amb un dels seus establiments més peculiars: el River Café, de Miquel Darnés, un fan absolut de Bruce Springsteen, que ha aixecat un local emblemàtic dedicat al seu ídol. A la capital gironina, també hi haurà Marc Ramos, un jove cuiner que ha portat la seva personalitat i caràcter als fogons del Si No Fos. Figueres tampoc es queda enrere. Els seus dos representants prometen sorprendre, i molt. Pietat Valenzuela, del Cap i Pota, ho farà amb la seva cuina casolana, i Jordi Garcia, d'El Pati, amb una posada en escena i un servei a l'alçada del seu gran local.