L'Ajuntament de Sant Pere Pescador ha posat en marxa, el primer cap de setmana de juliol, la seva agenda d'estiu amb un ampli programa d'activitats. La primera aposta d'aquesta agenda estival ha estat el mercat ecològic Món Empordà, que va transcórrer, aquest passat diumenge, per diversos carrers i places del centre de la vila santperenca.

La intenció és que els ciutadans del municipi i visitants tornin a sortir de casa i que gaudeixin de les activitats a l'aire lliure. Per aquest diumenge, hi ha previst el Mercat del vi i el formatge, durant tot el dia, als carrers del Carme i Verge del Portalet.

La regidora de Promoció Econòmica i Cultura del consistori santperenc, Sònia Ortega, explica que es continuarà fent el Mercat del Brocanter, iniciat la tardor passada, i que, ara, s'ha programat per als segons diumenges de mes, al Parc del riu.

«Apostem per les activitats de natura», afirma la regidora Sònia Ortega, la qual també ha volgut destacar les passejades per diversos indrets del poble de Sant Pere, que es projectaran al llarg d'aquest estiu.