Els espectadors de TV3 tindran demà divendres una oportunitat única per gaudir i reviure l'espectacle "Una nit irrepetible", el gran xou d'humor que Paco Mir, Carles Sans i Joan Gràcia van fer el novembre del 2004 al Palau Sant Jordi de Barcelona amb motiu dels 25 anys del diari Sport i que el canal reposarà a les 00.20, després de "La gran pel·lícula". L'espectacle és una adaptació de l'obra "Slàstic", l'exitosa paròdia de l'esport estrenada el 1986, i per a la realització i posada en escena, El Tricicle van comptar amb la col·laboració i la complicitat de nombrosos esportistes i personatges famosos del món de l'espectacle, com Pepe Rubianes, Millán Salcedo o Santiago Segura, i de la comunicació, com la periodista Mercedes Milà.

Els personatges que protagonitzen els papers més destacats dels diversos gags del muntatge són els convidats, que segueixen fil per randa les instruccions del guió, mentre que els membres d'El Tricicle fan de comparses.

Els malabarismes de Ronaldinho i el boxador Stòitxkov

A més de l'esmentada presència a l'escenari de l'actor Pepe Rubianes, dos dels moments més estel·lars de l'espectacle són els gags protagonitzats per Ronaldinho, en què el jugador del Barça fa tota una exhibició de domini de la pilota dalt de l'escenari, i per l'exjugador blaugrana Hristo Stòitxkov, quan salta al ring amb calces i guants de boxador per fer una sessió d'entrenament. I qui li fa d'espàrring? No podia ser ningú altre que l'entrenador Van Gaal, en forma de silueta fotogràfica.

A banda del futbol, el xou dona protagonisme també a moltes altres modalitats de l'esport i aquesta és una de les singularitats de l'espectacle únic que TV3 ofereix demà en una reposició especial. S'hi poden veure Miguel Induráin i Ángel Nieto batent rècords dalt d'una bicicleta i una moto estàtiques, mentre són entrevistats per Mercedes Milà, o Àlex Corretja i Sergi Bruguera "disputant" un partit de tenis amb un àrbitre molt trampós. No hi falten l'handbol, representat pel blaugrana Enric Masip; la gimnàstica, amb el campió olímpic Gervasi Deferr, o la natació, amb Gemma Mengual... I així, fins a una vintena d'esportistes que van passant per l'escenari.

I com en el muntatge "Slàstic" original, no hi falta tampoc el gag dels bolquers, amb tots els esportistes rememorant aquell número entranyable.