Netflix ha renovat l'exitosa sèrie Stranger Things per una quarta temporada. A més, ha firmat un acord per a alguns anys amb els seus creadors i showrunners, els Germans Duffer, per desenvolupar pel·lícules i sèries per a la cadena.

«Els Germans Duffer han captivat els espectadors de tot el món amb Stranger Things i estem encantats d'allargar la nostra relació amb ells per portar la seva imaginació desbordant a altres projectes de pel·lícules i sèries que els nostres usuaris estimaran», ha dit Ted Sarandos, Chief Content Officer de Netflix. «"No podem esperar a veure el que els Germans Duffer tenen reservat per quan surtin d'Un mundo al revés (Upside down)», hi afegeix.

Els germans Duffer asseguren que estan «absolutament encantats» de continuar la relació amb Netflix. «A principis del 2015, Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright i Matt Thunell es van arriscar molt amb nosaltres i amb la sèrie -i això va canviar per sempre les nostres vides. Des de la nostra primera reunió a l'estrena d'Stranger Things 3, l'equip de Netflix ha estat sensacional, donant-nos el tipus de suport, guia i llibertat creativa que sempre somiem», han comentat els anima mater d'Stranger Things.

Stranger Things és una sèrie original de Netflix creada pels germans Duffer i produïda per Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Els Germans Duffer són productors executius de la sèrie juntament amb Shawn Levy i Dan Cohen de 21 Laps Entertainment i Iain Paterson.