(ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS)

Els fans de 'Juego de Tronos' a tot el món han quedat impactats després de la Batalla d'Invernalia. El tercer episodi de la vuitena temporada ha mantingut la tensió, però el punt àlgid ha arribat al final del capítol, quan Arya Stark apunyala al Rei de la Nit, acabant així amb tots els efectius de l'Exèrcit dels Morts, Caminantes Blancs inclosos, que assetjaven el feu dels Stark. Si bé hi va haver moltes baixes rellevants en l'aferrissada lluita, la més impactant sens dubte va ser la del líder dels Caminants Blancs, una seqüència que ha deixat tota mena de reaccions a les xarxes socials.

Després de ser salvada miraculosament de la mort a l'interior dels salons d'Invernalia per Beric Dondarrion i Sandor Clegane, Arya Stark manté una breu conversa amb Melisandre. La Sacerdotessa Roja guia a Arya Stark i li assenyala quin ha de ser el seu veritable objectiu: El Rei de la Nit.

El comandant dels morts s'endinsa en el Bosc dels Déus on Bran Stark (el Corb de Tres Ulls) espera l'arribada del seu gran i ancestral enemic. Després d'acabar amb els Fills del Ferro i Theon Greyjoy, el Rei de la Nit es disposa a executar a Bran per acabar així amb tota la memòria del món dels vius... és llavors quan per la seva esquena, del no-res apareix Arya Stark.

La jove lloba -convertida ara en l'assassina més letal de Ponent gràcies al seu entrenament- realitza un ràpid i hàbil moviment. Tot i així el seu objectiu bloqueja el seu primer atac. És llavors quan, deixa caure la daga per, amb l'altra mà, clavar-la al pit del Rei de la Nit. Amb la seva mort, a més, tal com va presumir Jon Snow en preparar la batalla en l'anterior capítol, cauen totes les seves hostes... inclòs el seu drac zombie Viserion.

Una acció inesperada i heroica que va desencadenar l'eufòria entre uns fans que ho veien tot perdut per Jon, Daenerys, Sam, Sansa i companyia.

"Seré el teu fan sempre", va escriure un usuari a Twitter al costat d'una foto de la jove Stark. Arya sempre ha estat un dels personatges favorits dels fans, però la seva gesta en l'últim episodi l'ha convertit en el personatge més estimat.