La versió espanyola del programa britànic 'Who wants to be a millionaire?' es deia '50 por 15: ¿Quiere ser millonario? ' i es va emetre per última vegada el 2012. El format presentat per Carlos Sobera va tenir èxit en televisió, i Antena 3 està pensant en portar-lo de tornada a les nostres pantalles.

Segons informa Fórmula TV, la productora Warner Bros ITVP renovaria el format amb motiu de la commemoració del 20 aniversari de la primera emissió del concurs a Espanya. De moment no es coneixen ni data d'enregistrament ni els noms dels possibles presentadors d'aquest mític programa perquè la cadena encara no ha aprovat definitivament el projecte.

Aquest format es va estrenar a Espanya a Telecinco, però va cessar el 2001, i des de llavors també hem pogut veure-l en altres cadenes. Quan es va emetre a Antena 3 el 2005, sota el nom de '¿Quién quiere ser millonario?', també el va presentar Carlos Sobera. Va ser el 2012, sota el nom de 'El millonario' i a La Sexta, amb Núria Roca com a presentadora, quan es va cancel·lar definitivament. Fins ara.