'Green Book', una de les pel·lícules amb més nominacions als Oscar, arriba aquest divendres al cinemes. La cinta, dirigida per Peter Farrelly i amb Viggo Mortensen i Mahershala Ali en el repartiment, és una comèdia dramàtica que narra la història entre Tony Lip, un rude italoamericà del Bronx, i el virtuós pianista afroamericà Don Shirley. També arriba a la gran pantalla 'Verano del 84', un thriller de terror i suspens que ret homenatge al cinema fantàstic comercial dels anys 80 protagonitzat per adolescents. La cartellera cedeix també un espai a l'animació japonesa, amb l'estrena d'una nova pel·lícula de 'Bola de Drac', que es podrà veure doblada al català.

'Green Book'

El film manlleva el títol de la guia per als afroamericans els anys 60 utilitzaven per poder viatjar pels Estats Units sense contratemps. El llibret serveix de base a Tony Vallelonga, un italoamericà rude i ple de prejudicis, per conduir el pianista afroamericà Don Shirley de concert en concert per la gira pels Estats Units. Tots dos hauran de fer front al racisme i als prejudicis, obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de la seva vida. Els dos actors protagonistes estan nominats a Oscar.

'Dragon Ball Super: Broly'

La Terra gaudeix en pau la celebració del Torneig del Poder. Però Goku continua entrenant i preparant-se, perquè sap que fora hi ha més superguerrers contra els que haurà d'enfrontar-se. Un dia algú arriba a la Terra. Es tracta de Broly, que resulta ser un supersayan amb un poder mai vist. Sota el guió d'Akira Toriyama, el creador original de 'Bola de Drac', arriba als cinemes una nova aventura dels protagonistes de la sèrie, precedida per l'enorme èxit a la taquilla nord-americana.'Bajo el mismo techo'

Els dos membres d'un matrimoni, després de divorciar-se, hauran de seguir vivint sota el mateix sostre en no trobar cap comprador per la casa que compartien. Aquesta comèdia, dirigida per Juana Macías, compta amb Silvia Abril, Álvaro Cervantes, Daniel Guzmán i Jordi Sánchez en el repartiment.

'Todos a una'

Martin, entrenador de l'equip francès de jugadors de bàsquet amb discapacitat intel·lectual, es troba en crisi. En plena preparació per als Jocs Paralímpics de Sydney, els seus millors jugadors l'abandonen. Com que es nega a perdre el subsidi que rep la federació, decideix fer trampa per participar a la competició sigui com sigui. Aquest drama francès arriba a la cartellera espanyola la mateixa setmana dels Goya amb un argument que podria recordar-nos tant a 'Campeones', ferma candidata a recollir diversos guardons, com al frau real que va tenir lloc a Sidney, per part de la delegació paralímpica espanyola.

'Verano del 84'

La nova pel·lícula dels directors de l'aclamada 'Turbo Kid' és un thriller de terror i suspens que ret homenatge al cinema fantàstic comercial dels anys 80 protagonitzat per adolescents. La cinta, inclosa a la Secció Oficial al Festival de Sitges 2018 i presentada a Sundanc, narra la història d'un grup d'adolescents sospita que un agent de policia veí del barri on viuen és en realitat un assassí en sèrie. Decideixen que passaran l'estiu vigilant a aquest home, amb la intenció d'obtenir les proves que confirmin la seva teoria. Però a mesura que es van acostant a la veritat, augmenta també el perill que plana sobre les seves vides.

'Mug'

La cinta polonesa 'Mug' narra la història de Cek, que treballa en la construcció de la que s'ha de convertir en l'estàtua més alta de Jesús del planeta. Un dia, quan un accident li desfigura la cara, la seva vida canviarà, sotmetents-e al primer trasplantament facial d'emergència del món.