Netflix adaptarà a la petita pantalla Resident Evil, la franquícia de terror protagonitzada per Milla Jovovich que està basada en la popular sèrie de videojocs de Capcom. La ficció, de moment sense showrunner, mantindrà la premissa original de les pel·lícules.

Segons informa Deadline, la sèrie explorarà el fosc funcionament intern del centre Umbrella Corporation arran del brot causat pel virus T. El projecte, actualment en procés de preproducció, té previst incorporar elements distintius de la franquícia, com les seqüències d'acció i els famosos 'easter eggs', els secrets que s'amaguen en el videojoc perquè els jugadors els descobreixin.

Així, el gegant del streaming preveu amb el seu nou projecte ampliar i aprofundir l'univers apocalíptic de Resident Evil, la producció anirà a càrrec de Constantin Film. Aquesta companyia va ser responsable de la versió cinematogràfica i posseeix els drets de la sèrie de videojocs.

Paul W. S. Anderson va dirigir les sis pel·lícules que conformen la saga, que va arrencar el 2002 amb Resident Evil i va culminar el 2016 amb Resident Evil: Capítol final. La franquícia ha recaptat 1.235 milions de dòlars a la taquilla mundial, convertint-se en la sèrie de pel·lícules més taquillera basada en un videojoc.

La publicació nord-americana afirma que el passat mes de desembre la companyia va signar un contracte amb Johannes Roberts per escriure i dirigir el reinici de Resident Evil, que comptarà amb un nou elenc.