Loteria de Catalunya ha començat la distribució d'Espectacle de Diners, una nova sèrie de Loto Ràpid que ja es pot comprar a qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitzen els productes de Loteria de Catalunya, principalment quioscos, bars, estancs i llibreries. Aquest joc només pot adquirir-se als punts de venda, ja que no tindrà versió en línia (per a la web i l'aplicació).

Amb Espectacle de Diners es pot guanyar un premi màxim de 300.000 euros i els bitllets compten amb més de 3.600.000 euros de premis per repartir.

La mecànica del joc és la següent: si algun de "els teus números" rascats coincideix amb un o més dels "números guanyadors", es guanya el premi corresponent. Però aquest premi es pot incrementar si dins "els teus números" hi ha el símbol d'un "sac"; es pot doblar si hi ha la paraula "diners"; i es pot multiplicar per 10 en el cas de trobar el "bonus".

Espectacle de Diners té un valor de 10 euros i és la primera sèrie amb aquesta categoria de preu. La resta de jocs són Salari Extra, Diamant, Pluja de Diners, Fruita amb Premi, Diana, Dolça Sort, Gol, Triple 7, Sort, Blackjack, Pòquer, Gat Afortunat i Creu i Ratlla. La Loto Ràpid són jocs de loteria instantània que es caracteritzen per la seva facilitat i per l'obtenció de resultats immediats.