El dilluns 31 de desembre, a les 12.00, TV3 oferirà en directe, des dels platós de Sant Joan Despí, el sorteig de la Grossa de Cap d'Any. Aquest any, els encarregats de presentar el programa seran Llucià Ferrer i Anna Bertran, que tindrà una durada de 55 minuts.

El compte enrere per a la Grossa de Cap d'Any ja ha començat, i el dilluns 31 de desembre, a les 12.00, es farà el sorteig que TV3 transmetrà en directe des dels platós de Sant Joan Despí, en un programa conduït per Llucià Ferrer i Anna Bertran, que durarà 55 minuts.

Llucià Ferrer presenta actualment el concurs de TV3 "Atrapa'm si pots". Va debutar amb el programa "Virus". Després va presentar i dirigir els programes "Quin país!", "L'aprenent" i "Menú degustació". I el projecte més recent del presentador a la televisió ha estat el programa "Rols de parella".

Anna Bertran és actriu, i se l'ha pogut veure en programes de la casa com "Pop Ràpid", "Polònia", "Crakòvia", i de col·laboradora al "Tot es mou". Actualment compagina els escenaris amb algun projecte cinematogràfic.

Grossa de Nadal: Tensió, emoció i més premis que mai

La tensió i l'emoció seran la tònica del programa, amb molta atenció a cada un dels premis. Per aquesta raó, el Llucià i l'Anna estaran acompanyats per la cantant i actriu Aida Oset, que afegirà l'apunt musical a cada extracció.

Aquest any, la Grossa de Cap d'Any ve "més grossa que mai", amb un primer premi de 200.000 euros i un sorteig amb més extraccions, i és que, a banda del primer, segon i tercer premis, n'hi haurà dos quarts i tres cinquens.