En menys de dues setmanes es torna a celebrar el Sorteig Extraordinari de Nadal. Aquestes dates són moltes les persones que aprofiten per a unes vacances a la feina. Si ets una d'elles i encara no disposes de dècims amb els quals jugar la grossa, has de saber que hi ha destinacions turístiques amb una major probabilitat que toqui la Loteria de Nadal.

El web de venda de loteria Ventura24 ha estat l'encarregada de destapar el rànquing dels llocs de vacances més propicis per adquirir bitllets per al sorteig de Loteria. I, segons les dades revelades, la costa llevantina és la zona en la qual la sort acompanya amb més assiduïtat. En concret, és la província de València la que encapçala la llista, ja que la grossa ha tocat en 26 ocasions allà. De prop, el segueix Alacant, que ha repartit el premi un total de 20 vegades.

Altres racons populars en vacances, com Màlaga o Biscaia, han cantat la grossa a 16 i 15 ocasions respectivament. Mentrestant, a Balears, que és una destinació molt comú per passar la temporada de descans, tan sols s'ha repartit a 8 vegades. A més, Tarragona, que també destaca com a lloc de vacances, no ha donat el premi.

D'aquesta manera, els turistes tant nacionals com internacionals ja poden saber on han de comprar el bitllet de Loteria de Nadal en les seves vacances. No en va, el desè s'ha convertit en un dels souvenirs més assidus en els mesos d'estiu els últims anys, però també ho poden ser aquestes setmanes prèvies al Nadal i l'esdeveniment del 22 de desembre.