Borrassà celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Andreu amb actes per a tothom. Aquest dissabte hi haurà inflables i se celebra la Festa Jove amb el grup Poker, a partir de les 23.00 hores. L’endemà diumenge l’Orquestra Internacional Maravella amenitzarà l’ofici solemne, les sardanes i el concert i ball de fi de festa, que clourà la jornada, a partir de les sis de la tarda, a Sala de l’Ateneu.

La festa arriba després de l’èxit del passat cap de setmana en què es va celebrar una festa a benefici de La Marató. L’acte central va ser un àpat al qual van assistir uns 250 comensals. En acabar es van sortejar paneres i es va fer ball: dansa urbana i balls en línia.

Les activitats han permès recaptar 1.668 € per a l’edició de La Marató d’aquest any. L’Ajuntament ha volgut agrair la feina dels organitzadors, el col·lectiu +60 de Borrassà, i la de tots els col·laboradors d’una celebració, «que ha tornat a mostrar la importància del treball de la gent en l’àmbit voluntari i col·lectiu, per fer avançar la societat amb els valors que ens representen de solidaritat, col·laboració, i la mateixa idiosincràsia del poble que marca un cop més les petjades que calen seguir per assolir els reptes que se’ns posen al davant».