Comença la temporada de quines a l'Alt Empordà. Les més primerenques són les de caràcter benèfic, concretament, la del centre El Dofí i l'associació Malalts d'Alzheimer que les celebren justament aquest diumenge. També hi ha la quina aquest dissabte, a les 9 del vespre, de l'institut de Vilafant al centre cívic les Mèlies, a benefici de l'excursió dels alumnes de 4rt d'ESO.

La Sala del Centre de Peralada acull la tradicional quina de Nadal del centre de lleure El Dofí. Com cada any, aquesta iniciativa té caràcter benèfic i serveix per recollir fons per a l'entitat. La proposta lúdica, amb la qual col·labora l'Ajuntament de Peralada, comença a les 6 de la tarda i és oberta a tothom que vulgui gaudir d'una bona estona.

L'associació Malalts d'Alzheimer i Família de Figueres organitza la seva quina anual de Nadal al centre cívic de Garrigàs. L'activitat, que és oberta a tothom, té, per descomptat, un caràcter benèfic, ja que serveix per recollir fons per tirar endavant projectes de l'entitat. Les portes del centre cívic s'obriran a les 6 de la tarda i per reservar taula es pot trucar al 972 568 191.