Després de dies de mal temps, avui el sol llueix a les comarques gironines. Aquestes són algunes de les millors propostes per gaudir d'un gran dia fora de casa.

Fires de Girona

La diada de Tots Sants és el dia gran de les Fires de Girona milers d'habitants de la ciutat i de visitants ompliran la ciutat per passejar per la desena de fires que s'instal·len al Barri Vell, entre ells la de la pintura, i el dibuix, la dels brocanters o la de l'alimentació. Avui també es podrà gaudir de l'espectacle Orelles de Xocolata (La Copa, 12 h), del darrer dia de la Fira de Mostres, de concursos de sardanes, i de diferents actuacions musicals. Consulta aquí tota la programació del dia d'avui a les Fires de Girona.

Fira de la castanyera a Begur

La fira de la Castenyera de Begur torna amb activitats per a tot a la família. Durant tot el dia, mostra d´artesans, activitats infantils, tallers de maquillatge. Durant el dia d'avui es podran comprar de paperines per a les castanyes.

Fira de tardor a Blanes

El nucli històric de Blanes acull de l'1 al 4 de novembre la Fira de Tardor. Els escolars de la vila s´han encarregat d´elaborar la ornamentació dels carrers. Aquests són els actes previstos per avui: parades d'artesans (11.00 - 21.30 h), tallers de maquillatge (11.00 - 13.30 h, i 18.00 - 19.30 h), taller de recilatge decoratiu (11.30 - 14.00 h) i conta-contes (18.00 - 20.00 h)

Cinema de terror i fantàstic a Girona i Roses

Acocollona't a Girona: A dos quarts de 9 del vespre, al cinema Truffaut, inauguració del Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona, Acocollona´t. Presentació d´activitats i projecció de curtmetratges, entre ells «Dr. Fate» i «El túnel del Tiempo», dirigits per Joan Roura.

Bai de Fest a Roses: El Teatre Municipal acull fins al 3 de novembre el Festival de Curts Fantàstics i de Terror, Bai de Fest. S'hi projectaran un centenar dels gairebé 1.200 curts d'arreu del món que es van presentar.

Titelles i taller a Banyoles

A les 11 del matí, a l´Escola de Natura, espectacle de titelles de la llegenda del drac de Banyoles. Tot seguit, taller per fer un drac amb material de rebuig.

Castanyada i audició de sardanes a La Bisbal

A les 16:30 h, al Pavelló firal, els Amics de la Sardana de la Bisbal i comarca organitzen una castanyada i una audició de saradanes a càrrec de la Bisbal Jove i La Principal de Banyoles

Visita guiada al Museu d'Art de Girona

En el marc de les Fires de Narcís, el Museu d'Art de Girona presenta la renovació museogràfica de les sales 9 i 10, dedicades a exposar el Retaule de Sant Feliu. Serà l'ocasió per tant per redescobrir aquestes peces i la resta de la col·lecció permanent del museu de la mà dels nostres serveis educatius. L´inici de la visita serà a les 12 del migdia.