Aquest dimecres, 24 d'octubre, s'organitza un taller gastronòmic de la mà dels xefs Arnau Bosch i Xavier Sagristà, ambdós al capdavant de restaurants reconeguts amb estrelles Michelin. L'esdeveniment s'iniciarà a dos quarts de nou del vespre al Castell Peralada Restaurant, que organitza l'activitat en el marc del cicle gastronòmic Tast i Tastets.

Arnau Bosch és el xef del restaurant Can Bosch, de Cambrils. Ell cuinarà amb Sagristà, Sagristà,un xef que jugarà a casa ja que és el cap de cuina del Castell de Peralada Restaurant, on treballa juntament amb el cap de sala Toni Gerez. Ambdós cuiners uniran talent per crear un gran menú de la cuina marinera.

La proposta dels xefs es basarà en una sèrie d'snacks, un menú i postres. Per anar obrint boca s'oferirà una amanida russa amb cranca, vermut de Reus, un panet de tinta farcit de calamar, una brava fullada i la bomba de romescada de peix. Després d'això, el menú consistirà en anguila fumada; clotxa amb hortalisses i ànec; corball amb escalunya i espinacs, i all i pebre de xai de llet. Finalment s'oferirà una selecció de formatges de Toni Gerez, i un postre basat en cítrics. Tot el menú estarà acompanyat de vins expressament escollits per a cada plat.

El cicle gastronòmic és una oportunitat per gaudir de la cuina de la mà de professionals amb prestigi internacional. Les properes cites amb l'alta cuina seran els sopars maridats de Xavier Sagristà amb Mariano Gonzalvo, el 28 de novembre; i el de Sagristà amb Jordi Vallespir, el dia 30 de desembre.