El Servei de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Figueres dóna suport, un any més, al projecte Cor Safari de la Fundació Nzuri Daima amb la programació d´un concert solidari el 25 d´octubre a l'auditori Caputxins. El concert, que se celebrarà a les 19 hores , forma part d'una gira que tindrà lloc durant tot el mes d´octubre per diferents ciutats de Catalunya.

El Cor Safari és un projecte que utilitza la música com a plataforma per transmetre un missatge de pau i germanor. El 25 de maig, 16 joves de l'orfenat d'Entebbe (Uganda) que formen part del Cor, faran una fascinant posada en escena, amb música en directe i moltíssim entusiasme, per explicar-nos la seva història i contagiar al públic la seva alegria i les ganes de cantar i ballar.

El dia anterior, el dimecres 24 d´octubre, a les 15.00 hores, els joves del cor farà un taller amb els joves del Cicle Formatiu d´Integració Social del IES Ramón Muntaner, i a les 17.00 hores, els alumnes del cor del institut els hi faran una rebuda i cantaran junts la cançó estrella de la gira, Pink Revolution.

L'objectiu final d'aquesta gira solidària, que compta amb el suport de diferents col·lectius i entitats, és recollir fons per poder millorar les instal·lacions de l'escola-orfenat a Entebbe (Uganda).

El preu solidari de l´entrada és de 12 € i es pot comprar una hora abans a la taquilla de l´Auditori, reservar al mail figuerescooperacio@figueres.org o comprar de manera anticipada a l'Escola Amistat de Figueres. El dijous 25 d'octubre es vendran a la taquilla de l'Auditori Caputxins.