L'actor britànic Robert Pattison va arribar aquest dimecres a Sant Sebastià i ha passat com una exhalació fins a l'entrada de l'hotel on s'allotja, causant una enorme decepció entre els que l'esperaven i molts esbroncades.

El "vampir" més famós de la saga 'Crepúsculo' va optar per no aturar-se a l'entrada de l'Hotel Maria Cristina, on tradicionalment els nouvinguts al Festival de Cinema de Sant Sebastià saluden als seus fans, alguns d'ells, com va fer fa uns dies Ryan Gosling, amb petons, selfis i autògrafs inclosos.

Però Pattinson, que es cobria el cap amb una gorra i els ulls amb ulleres de sol, va sortir del cotxe que li traslladava des de l'aeroport i va saltar escales amunt cap a l'entrada de l'hotel.

Alertat per l'organització de Festival es va girar lleugerament cap al carrer i va aixecar la mà per tot salutació davant els decebuts fans, que es van quedar muts al principi i després van corejar el seu nom per si canviava d'opinió, el que no va succeir.

Pattinson està a Sant Sebastià per defensar en la secció oficial de Zinemaldia 'High Life', un film de ciència ficció de Claire Denis, on comparteix protagonisme amb Juliette Binoche i Mia Goth.