L´estiu a Llançà continua més actiu que mai amb un programa d´activitats intens que enllaça amb la festa fins al 21 d´agost, per tancar amb la música de La Selvatana en un fi de cartell que serà espectacular. Amb les activitats proposades, es pretén arribar a tots els públics i a totes les edats. Els actes van arrencar dijous però continuen dissabte amb el concurs de colles sardanistes que és puntuable per al Campionat de Catalunya amb la Cobla Ciutat de Girona, que es farà a les sis de la tarda. A les vuit del vespre, hi haurà un concert a càrrec de Slalom Express, a la sala d´actes de la Casa de Cultura, al preu de cinc euros, i, a les onze de la nit, a la plaça Major, la mateixa formació oferirà un ball de nit. Com en edicions anteriors, s´han recuperat les propostes que havien funcionat molt bé, com és el cas del ball de dissabte, "que fem en dos espais simultanis, un a la plaça Major i l´altre al pàrquing Rafael Estela, on es podrà gaudir de dos ambients diferents, un per un públic més jove i l´altre per un públic menys jove". La principal novetat d´aquest any serà precisament el mateix dissabte, on a la nit hi haurà una sessió musical amb els Djs i col·laboradors del Va Parir Tour 2018, de l´emissora Ràdio Flaixback.

La festa inclou, el diumenge, una nova proposta per a la mainada, l´espectacle infantil Més tumacat 3, a càrrec de la companyia Tumacat, que es farà a les 12 del migdia, a la Casa de Cultura. La jornada continua amb un nou viatge a través de la guitarra espanyola, a càrrec de Manuel Sánchez Riera, que es farà a la sala d´actes de la Casa de Cultura.

La jornada festiva es tanca amb una vetllada d´havaneres a càrrec del grup Ultramar, que es farà al pàrquing Rafael Estela, a les 9 del vespre. La festa arriba a la seva recta final, però encara manté la seva activitat fins dimarts dia 21 amb el gran concert de festa major a càr­rec de La Selvatana, que oferirà un colofó de luxe, al pàrquing Rafael Estela.

El dia abans, dilluns, encara s´han previst dues activitats més. Per als infants, a la biblioplatja del Port, a la tarda, Alma i la Mar de Contes Dits i Fets, amb Alma i la Mar de Contes, a dos quarts de 8 del vespre i, a continuació, es farà un concert de música catalana i les Quatre estacions de Vivaldi amb Clara Cernat, de violí solista, i Carles Coll, a la direcció.