Kool and The Gang és una de les millors i més populars formacions de R&B, soul, funk i disco de la història. Des de que aquesta gloriosa banda liderada pels germans Robert i Ronald Bell es formés el 1964, a Jersey City (Nova Jersey) han venut més de 70 milions de discos, han guanyat dos premis Grammy, set American Music Awards, han aconseguit 25 èxits Top Ten de R&B, 9 èxits en el Top Ten de música pop i 31 discos d’or i platí.

Els seus concerts enèrgics no deceben i el seu funk mai ha deixat d’estar de moda, han estat el referent de diverses generacions.

Com passa a tots els concerts que fan, a Peralada els espera aquest dimecres 15 d'agost a les 22h a l’Auditori Parc del Castell,un públic entregat, amants de la música de ball dels setanta i vuitanta que volen viatjar en el temps i reviure una època daurada. En aquest concert està assegurada la presència dels seus grans èxits com Get Down On it, Johana, Fresh, Take My Heart, Summer Madness, Cherish, la consagrada Celebration o Jungle Boogie, rellançat gràcies a la seva inclusió a la banda sonora de Pulp Fiction, de Quentin Tarantino.

La que és una de les formacions de música negra més popular de tots els temps arriba a Peralada amb un potent directe que segur aixecarà de la cadira al públic que no s’ha volgut perdre aquest concert.